info@tosch.nl
0342-425200

Klantverhalen

Een meegroeiende ICT partner voor Van Middendorp Groep

Van Middendorp Groep bestaat uit meerdere onderdelen. Van Middendorp Pluimveeservice is onder meer gericht op het laden en lossen van levend pluimvee en de reiniging van alle soorten stallen. Burito Verhuur is totaalleverancier op het gebied van party- en evenementenverhuur en bouwplaats inrichting. Midden Veluwe Beveiliging levert onder meer beveiligingsdiensten voor bouw, objecten en alarmopvolging. Roba Rent levert verkeersregelaarsdiensten Promid Vastgoed verhuurt bedrijfs- kantoor en woonruimte.

Complexere ICT vraagstukken
Kees ter Maaten, Van Middendorp Groep: “Onze voormalige ICT partner was een eenmanszaak waarmee de samenwerking zeer goed verliep. Door de groei van onze organisatie ontstonden er echter steeds complexere ICT vragen. We gingen daarom op zoek naar een ICT bedrijf dat hier echt over kon meedenken. Via via zijn we bij Tosch terecht gekomen, omdat we zulke goede ervaringen hoorden.”

ICT beheer
Ronny Morren, Tosch: “We verzorgen voor Van Middendorp Groep het complete ICT beheer. Denk hierbij aan de servers, werkplekken, hard- en software en beveiliging. Daarnaast geven we ook advies. Zo is het bedrijf overgegaan van analoog of ISDN naar VoIP telefonie. Bij dit traject hebben wij onder meer geadviseerd over de beveiliging van deze systemen.”

Kees ter Maaten: “Wij zijn erg tevreden over onze samenwerking met Tosch. In de afgelopen periode is er veel veranderd. Dit had gevolgen voor onze beveiliging, want als dit niet op orde is lopen we onaanvaardbare risico’s. Tosch adviseert ons hierin. Het contact is goed en we hebben een vast aanspreekpunt. Dat werkt erg prettig. Tosch is een organisatie die met ons meedenkt en zeer oplossingsgericht is. Het bedrijf beschikt over meerdere medewerkers die elkaar aanvullen in kennis en ervaring. Daarmee is Tosch een organisatie die met onze organisatie meegroeit. We kunnen Tosch daarom ook van harte aanbevelen.”

Heeft u ook ICT uitdagingen vanwege de groei van uw bedrijf? Neem gerust eens contact met ons op voor een adviesgesprek!