info@tosch.nl
0342-425200

Klantverhalen

Klantverhaal Djops+Co uit Hoevelaken

//
Categorieën

Djops+Co is de specialist op het gebied van flexwerk in Midden Nederland. Door middel van uitzenden, payroll en werving & selectie brengt Djops kwaliteit en flexibiliteit binnen handbereik van opdrachtgevers. Djops werkt met lokale, betrokken, gespecialiseerde én ervaren medewerkers. Frank Smink, Djops+Co: “Die gespecialiseerde ervaring en betrokkenheid zoeken we ook in onze ICT leverancier. Tosch is daarom voor ons de ideale partner!”.

Djops+Co kiest voor brede dienstverlening

Frank Smink: “We hebben voor Tosch gekozen nadat we in diverse gesprekken een goed gevoel kregen bij de brede dienstverlening. Ze zijn specialist in automatisering én security. Het blijf niet alleen bij van de levering van soft- en hardware. Tosch denkt mee in de snelle groei van onze organisatie én de beveiliging van onze data.

Goede ICT security is namelijk altijd van belang. Van ons wordt verwacht dat we beveiligingsmaatregelen treffen om datalekken te voorkomen. De ICT oplossingen van Tosch bieden de mogelijkheid dat wij straks GDPR compliant zijn!”

Beter beveiligd

Ronny Morren, Tosch: “Bij Djops+Co werken specialisten die zich graag bezig houden met hetgeen waar zij goed in zijn. Zorgen over de ICT horen daar niet bij. Dus nemen wij dat graag van ze over! We leveren Djops hard- en software, data opslag, databeveiliging, werkplek monitoring en service. In algemene zin hebben we de totale beveiliging aangepast. Dit is van essentieel belang omdat Djops veel met persoonsgegevens werkt en zij hier vertrouwelijk mee om dienen te gaan. Zeker met het oog op de handhaving van de GDPR.”

Een veilig gevoel dankzij Tosch

Frank Smink: “De samenwerking met Tosch geeft ons een heel veilig gevoel. Onze data is nu goed beveiligd waardoor cybercriminaliteit achterwege blijft. We vinden de duidelijke communicatie met Tosch prettig. Er zijn goede werkafspraken gemaakt die keurig worden nagekomen en daardoor is er rust op de werkvloer. Wij maken ons geen zorgen meer over onze ICT doen waar wij goed in zijn: oplossingen bieden voor personele vraagstukken.”

Benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!