info@tosch.nl
0342-425200

Klantverhalen

Klantverhaal Dokter Interieurbouw uit Barneveld

//
Categorieën

Dokter Interieurbouw uit Barneveld bouwt exclusieve interieurs voor zeer uiteenlopende segmenten, in de zakelijke en de particuliere markt. Ze werken met alleen maar vakmensen en vinden dat een goed interieur communiceert met de mensen die in dat interieur werken of het bezoeken. Bert Dokter, Dokter Interieurbouw: “Van kantoor en tekentafel tot aan de productie weten we het productieproces steeds weer op een hoger plan te brengen. Zo leveren we altijd een prachtig interieur van topkwaliteit en dat zoeken we ook in onze ICT partner. Daarom hebben we zonder twijfel voor Tosch gekozen.”

Volledige ICT automatisering

Bert Dokter: “We houden van korte lijnen en kwamen na wat zoekwerk al snel bij Tosch uit. Tosch verzorgt voor ons de volledige ICT automatisering, van netwerkbeheer tot aan de e-mail. Een ICT bedrijf met vriendelijke professionals. Ze kijken met een open blik naar onze organisatie en maken de zaken niet onnodig ingewikkeld. Dat zorgt voor een hele prettige samenwerking! Ze zijn altijd klantvriendelijk en we zijn geen nummer. Daarnaast bieden ze ons vooral een duidelijke oplossing.”

IT Security staat voorop

Ronny Morren, Tosch: “Bij Dokter Interieurbouw werken alleen maar vakmensen die zich allemaal met hun passie voor interieur en bouw bezig houden en liever niet met de ICT. Daar zijn wij voor. Ook wij hebben een enorme passie voor ons vak en het is fijn om ons enthousiasme te delen met de klant. Wij hebben het netwerk van Dokter Interieurbouw volledig geautomatiseerd en de server voldoet weer aan de huidige normen. Het bedrijf is digitaal goed beveiligd volgens hun eigen normen, de laatste wet- en regelgeving én de beveiligingsnormen van Tosch. IT Security is namelijk altijd van groot belang!”

Geen ICT uitdagingen meer

Bert Dokter: “Tosch helpt ons met de verschillende ICT uitdagingen, zodat we ons alleen maar met ons eigen vak bezig hoeven te houden. Tosch is ons zelfs soms voor, dan hebben ze al een oplossing voordat we hier zelf om vragen. Daarnaast hebben we geen zorgen meer of alles wel goed beveiligd is, de systemen up-to-date zijn of andere zaken rondom de ICT. Nog een fijn pluspunt is dat onze mensen nu altijd en overal kunnen werken. En niet onbelangrijk: altijd veilig. Dat we ons hier geen zorgen meer over hoeven te maken, is van grote meerwaarde!”

Bent u benieuwd naar wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op!