info@tosch.nl
0342-425200

Klantverhalen

Klantverhaal NDA Incasso B.V.

//
Categorieën

NDA Incasso is een landelijke incasso-organisatie, gevestigd in Amersfoort. In hun werkwijze stellen ze de mens centraal, omdat incasso over mensen gaat. Voorop staat het respect voor alle partijen, met oog voor de relatie tussen de schuldeiser en de schuldenaar én de balans tussen de belangen van beiden. Bob Moerland, NDA Incasso B.V.: “Een aantal jaar geleden woonden we een bijeenkomst bij waar Tosch een demonstratie gaf over hun kijk op beveiliging van software en we hadden meteen het gevoel onze juiste ICT partner gevonden te hebben!”

Beveiliging persoonsgegevens

Bob Moerland: “In ons vak is een goede automatisering en een gedegen netwerk onmisbaar. Ook de beveiliging moet super goed geregeld zijn vanwege de persoonsgegevens die we verwerken en bij Tosch staat veiligheid altijd voorop. De essentie van NDA Incasso is terug te vinden in ons motto: uitblinken in debiteurenbeheer en incasso. Er bestaan voor ons geen standaard oplossingen en het resultaat mag nooit ten koste gaan van de menselijke maat. Deze visie deelt Tosch en dat maakt dat we vanaf begin af aan een klik met elkaar hebben.”

Algemene Verordening Gegevensbescherming

Ronny Morren, Tosch: “Voor NDA Incasso verzorgen we al het systeembeheer. Dit betekent zorgdragen voor de juiste updates, licenties, maar zeker ook het onderhoud. We besteden extra aandacht aan de security. Het gaat hierbij niet alleen om de techniek, maar we letten er ook op dat ze aan de laatste wet- en regelgeving voldoen met het oog op de handhaving van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in 2018. Op deze manier zorgen we ervoor dat NDA Incasso hun bedrijfsvoering in overeenstemming met de AVG brengt.”

Proactief meedenken

Bob Moerland: “Het persoonlijke contact en de deskundigheid van de medewerkers is wat ons zo aanspreekt in Tosch. We hebben één vast contactpersoon – Ronny Morren – en hij is erg betrokken bij onze organisatie. Is Ronny niet in de gelegenheid om ons te helpen, dan zorgt hij ervoor dat één van zijn collega’s voor ons aan de slag gaat.”

“We werken nu al een aantal jaren succesvol samen met Tosch! Onze samenwerking stopt niet bij het systeembeheer, want Tosch denkt proactief mee met ons bedrijf. Zij denken nooit in problemen, maar altijd in oplossingen, zowel op afstand als op locatie. Ons netwerk is dankzij Tosch stabiel en betrouwbaar, waardoor er nauwelijks problemen zijn geweest de afgelopen jaren.”

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen en wil u weten of uw beveiliging helemaal up-to-date is? Neem dan contact met ons op!