info@tosch.nl
0342-425200

Klantverhalen

Klantverhaal Sprangers Van den Ende Accountants & Belastingadviseurs

Sprangers Van den Ende Accountants & Belastingadviseurs is gevestigd in Den Haag. Het kantoor bestaat sinds medio vorige eeuw en heeft cliënten in heel Nederland, maar de meesten komen uit het westen en het midden van het land. Tosch zorgt ervoor dat het bedrijf zorgeloos én veilig kan werken.

Security awareness

Remco van der Geest, Sprangers Van den Ende Accountants & Belastingadviseurs: “Eén van onze vennoten heeft Tosch een aantal jaren geleden leren kennen tijdens een presentatie over security awareness voor de Ondernemersvereniging in Voorthuizen. Al pratende ontstond daar al gauw een klik met Erik Top. Tosch heeft toen een second opinion uitgevoerd op ons systeem en de beveiliging. Toen we vorig jaar gingen verhuizen en daarbij ook onze hele automatisering op de schop ging werd de opdracht aan Tosch gegund. Vooral de persoonlijke benadering en no-nonsense mentaliteit spraken ons erg aan. De migratie naar de nieuwe omgeving en vervanging van de hardware ging zeer vlekkeloos. Stekker eruit op de oude locatie en de dag na de verhuizing konden we zonder problemen gelijk aan de start met nieuwe werkplekken in een hele nieuwe automatiseringsomgeving.”

ICT omgeving en cloudoplossing

Erik Top, Tosch: “We verzorgen voor Sprangers Van den Ende Accountants & Belastingadviseurs de volledige ICT omgeving, het systeembeheer en de levering van hardware en servers. En van eigen servers op locatie is het bedrijf overgestapt naar een cloudoplossing.”

Remco van der Geest: “We zijn zeer tevreden over onze samenwerking met Tosch. Alles functioneert gewoon een stuk beter en nog tegen veel lagere kosten ook. We hebben direct contact met mensen die we kennen en eventuele problemen worden snel en adequaat opgelost. Daarnaast denken ze goed met ons mee, ze weten waar ze het over hebben en leveren uitstekend werk tegen een gunstige prijs. En het zijn bovenal heel plezierige mensen om mee samen te werken. We kunnen Tosch van harte aanbevelen!”

Bent u ook benieuwd naar een second opinion voor uw ICT omgeving en security? Neem contact met ons op!