info@tosch.nl
0342-425200

Klantverhalen

Klantverhaal Ultrapak uit Nijkerk

//
Categorieën

Ultrapak is dé leverancier van hoogwaardige verpakkingslijnen. Ze zijn onderscheidend in kennis, ervaring, advisering en leveringsprogramma’s. Ultrapak levert én onderhoudt al 25 jaar machines en systemen die perfect aansluiten op de wensen van de professionele gebruiker. Frank Benus, Ultrapak: “Bij Tosch hebben wij een vaste IT consultant – Rudy Catsburg – en dat is voor ons heel waardevol. Net als Ultrapak, heeft Tosch veel expertise in huis en deze zetten zij voor de volle 100% in voor ons bedrijf. Zo is Tosch voor ons de ideale ICT-partner!”

Betrouwbare ICT-partner

Frank Benus: “De relatie met Tosch voert zo’n kleine 20 jaar terug. Bij mijn vorige werkgever waren wij destijds één van de eerste klanten van Erik Top. Toen ik bij Ultrapak startte, werd ik vanuit mijn functie ook verantwoordelijk voor de ICT. Tosch had zich al bewezen als betrouwbare partner en daarom zijn we vol vertrouwen de samenwerking weer aangegaan.”

Volledige cloudoplossing

Erik Top, Tosch: “Wij leveren en beheren de volledige ICT omgeving van Ultrapak. Laatst hebben wij de back-up overgezet naar de cloud. Het grote voordeel is dat de cloudoplossing schaalbaar is naarmate de behoefte groeit of juist minder wordt én dat alle data altijd veilig is. Door de online back-up kan Ultrapak moeiteloos vanaf een andere locatie weer aan de slag in het geval van calamiteiten.”

Alle automatisering verhuisd

Frank Benus: “Recent zijn wij verhuisd van Dronten naar Nijkerk. In dit traject heeft Rudy een belangrijke rol voor ons gespeeld. Alle servers, maar ook mini-pc’s met randapparatuur, werden verhuisd en voor ons was het belangrijk dat wij weer snel aan het werk konden gaan. Dit was geen probleem, dankzij Tosch konden wij in zeer korte tijd weer live vanaf onze nieuwe locatie. De gedegen voorbereiding was hierbij essentieel. Voor, tijdens én na onze verhuizing had Tosch de leiding. Zij werkten nauw samen om alles in goede banen te leiden. Tosch is voor ons een betrouwbare ICT-partner die wij onze collega ondernemers van harte aanbevelen!”

Bent u benieuwd hoe wij uw bedrijfsprocessen optimaliseren met ICT? Neem dan contact met ons op!