info@tosch.nl
0342-425200

Klantverhalen

Klantverhaal Vereniging Bartiméus Sonneheerdt uit Zeist

//
Categorieën

Vereniging Bartiméus Sonneheerdt uit Zeist maakt zich sterk voor blinden en slechtzienden. Zij geven mensen die blind of slechtziend zijn de kans om zo zelfstandig mogelijk te leven, mee te doen in de maatschappij en hun talenten te ontwikkelen. Om dat voor elkaar te krijgen, zamelt Bartiméus Sonneheerdt geld in voor innovatieve projecten én proberen zij mensen bewust te laten worden waar blinden en slechtzienden dagelijks – soms letterlijk – tegenaan lopen. Irene Schild, Bartiméus Sonneheerdt: “Wij kunnen ons focussen op ons werk en hoeven ons geen zorgen meer te maken dat wij ten prooi vallen aan de cybercrimineel. Als ICT-partner geeft Tosch ons namelijk deze zekerheid.”

Tosch groeit met Bartiméus Sonneheerdt mee

Irene Schild, Bartiméus Sonneheerdt: “Onze organisatie is van beperkte omvang, maar de afgelopen jaren flink gegroeid. De eisen en wensen die worden gesteld aan de IT-omgeving zijn divers en de afgelopen jaren samen met onze groei toegenomen. Zodoende zijn wij opnieuw kritisch gaan kijken naar de toekomstbestendigheid van onze IT-infrastructuur. Daarom hebben wij medio 2017 onze toenmalige IT-partner en Tosch gevraagd een voorstel uit te brengen. Door de plezierige gesprekken, de betrokkenheid bij onze organisatie én de grote kennis van zaken ontstond er snel een klik met Tosch, en is de opdracht aan hen gegund.”

Schaalbare IT én de security is altijd up-to-date

Erik Top, Tosch: “We zijn trots op zo’n mooie klant als Bartiméus Sonneheerdt. Zij hebben een prachtige missie en daar dragen wij graag – op onze manier – een steentje aan bij. We hebben ervoor gezorgd dat zij naast een flexibele IT-omgeving ook altijd up-to-date zijn met hun security. Bartiméus Sonneheerdt groeit en wij schalen met onze oplossingen gemakkelijk mee, zo hoeven zij zich daar geen zorgen over te maken.”

Altijd een veilige IT-omgeving

Irene Schild, Bartiméus Sonneheerdt: “Half december 2017 migreerde onze IT-omgeving naar Tosch. Onze samenwerking verloopt goed. Werkzaamheden en vragen worden goed en vlot opgepakt. En het geeft ons een gerust gevoel dat in tijden van toenemende cybercriminaliteit de beveiliging van onze IT-omgeving in de capabele handen is van Tosch.”

Bent u ook altijd in ontwikkeling en op zoek naar een passende IT-omgeving? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u graag meer.